NACA® Live Events - Preliminary Schedule - All Regions

This is the preliminary schedule format for all 2019-20 NACA® Regional Conferences. Region-specific schedules, when finalized, will vary slightly.

Thursday

10:00 AM
8:00 PM
Campus Activities Marketplace Exhibitor Load-In
10:00 AM8:00 PMRegistration/Volunteer Center Open
10:00 AM8:00 PMEducational Session Presenter Check-In
10:00 AM8:00 PMAdvisor/Associate Member Lounge(s) Open
2:20 PM 3:20 PM School Member Block Booking Orientation
3:30 PM 4:30 PM Associate Member Orientation
3:30 PM 5:00 PM Conference Kick-Off (2-20 minute Variety Showcases + 1-20 Minute Orientation/Sampler Showcase (5-5 minute spots))
4:30 PM5:00 PM Associate Member Block Booking Orientation
5:05 PM6:20 PM Conference Dinner
6:25 PM 7:55 PM Showcase 1 (6-10 minute spots + Emcee w/ 25 minutes)
8:00 PM10:00 PMCampus Activities Marketplace 1
10:05 PM11:05 PMFriends of Bill W. Meeting
10:05 PM11:05 PMStudent Social or Special Event Showcase
10:05 PM
11:05 PMAdvisor/Associate Member Reception

Friday

8:30 AM
5:00 PM
Registration/Volunteer Center Open
8:30 AM10:00 PMAdvisor/Associate Member Lounge(s) Open
9:00 AM9:50 AMEducational Session Block 1
10:00 AM10:50 AMLatecomers' School Member Block Booking Orientation
10:00 AM10:50 AMEducational Session Block 2
11:00 AM12:25 PMLecture Showcase (5x15 minute spots)
12:30 PM1:45 PMConference Lunch
12:30PM1:45 PMBlock Booking Meeting
12:30PM1:45 PMProfessional Development Luncheon
1:50 PM 3:30 PM Showcase 2 (5x10 minute spots + Emcee w/ 25 minutes + 20 min Variety)
2:00 PM3:15 PMProfessional Educational Session Block 1
3:35 PM5:00 PMCampus Activities Marketplace 2
5:00 PM7:00 PM Dinner on Your Own/Delegation Meetings
6:30 PM6:50 PMSchool Swap Set-Up
6:50 PM7:50 PM School Swap
7:15 PM7:45 PM Advisor Town Hall
8:00 PM9:40 PM Showcase 3 (5x10 minute spots + Emcee w/ 25 minutes + 20 min Variety)
9:45 PM10:45 PM Campus Activities Marketplace 3
10:50 PM11:50 PMFriends of Bill W. Meeting
10:50 PM11:50 PMStudent Social and/or Diversity Initiative

Saturday

8:30 AM
5:00 PM Registration/Volunteer Center Open
8:30 AM10:00 PMAdvisor/Associate Member Lounge(s) Open
9:00 AM9:30 AM Educational Session Block 3a (30 minute block)
9:00 AM9:50 AM Educational Session Block 3
9:00 AM10:50 AM Block Booking Meeting
10:00 AM10:50 AM Educational Session Block 4
11:00 AM12:20 PM Showcase 4 (5x10 minute spots + Emcee w/ 25 minutes)
12:20 PM2:20 PM Lunch on Your Own
12:20 PM1:20 PMFriends of Bill W. Meeting
2:00 PM3:00 PMAssociate Member Town Hall
2:20 PM3:10 PMEducational Session Block 5
3:20 PM4:50 PM Showcase 5 (6x10 minute spots + Emcee w/ 25 minutes)
3:20 PM4:10 PMProfessional Educational Sessions Block 2
4:55 PM5:55 PM Campus Activities Marketplace 4
4:55 PM5:55 PM 2020 RCPC Interest Session
5:55 PM6:05 PM Delegation Meetings/Break
6:05 PM7:35 PM Closing Dinner & Awards Banquet
7:45 PM9:05 PM Showcase 6 (5x10 minute spots + Emcee w/ 25 minutes)
9:10 PM10:10 PM Campus Activities Marketplace 5
10:10 PM12:00 AM Campus Activities Marketplace Exhibitor Load-Out
10:15 PM11:15 PM Student Social or Special Event Showcase
10:15 PM11:15 PMBlock Booking Meeting


 

Share This Page